FLOOPI VANGT HET EETBEEST

Sokpoppentheater Floopi brengt nieuw leven in oude sokken. Floopi gaat boodschappen doen. Oooh, wat zal Flippa blij zijn met een mandje vol fruit en groenten! Hij moet helemaal het bos door om naar de markt te gaan en dus ook om terug naar huis te keren. Gelukkig is het er niet gevaarlijk. Floopi kent de weg trouwens heel goed. Maar op die dag verdwijnt zijn mandje vol verse groenten en fruit ...

Locatie

De Panne 8660 Zeelaan 21 Gemeentelijke feestzaal

Annelies Detru & Trui Allemeersch nemen groot en klein mee, in de wonderlijke wereld der muziek en fantasie. FLOOPI gaat boodschappen doen. Oooh, wat zal Flippa blij zijn met een mandje vol fruit en groenten! Hij moet helemaal het bos door om naar de markt te gaan en dus ook om terug naar huis te keren. Gelukkig is het er niet gevaarlijk. Floopi kent de weg trouwens heel goed. Maar op die dag verdwijnt zijn mandje vol verse groenten en fruit in de bek van een eigenaardig dier! Waar komt dit dier vandaan? Zou de heks Harrekrats er misschien iets mee te maken hebben? En waar is de boswachter gebleven om het dier te vangen?

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
2.00

Leden Gezinsbond : 2 euro (op vertoon lidkaart) Niet-leden : 4 euro

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten