Met de bus naar de Samson en Gert afscheidsshow

Volzet

We hebben 50 tickets voor de afscheidsshow van Samson en Gert op 20 december. Het betreft de namiddagshow van 15u in het theater te Puurs.

Locatie

Veurne 8630 Ieperse steenweg Carpoolparking

Wij zijn bij de brandweer, De samsonrock, Samen op de moto, Alles is op,… zijn stuk voor stuk titels die elk van ons bekend in de oren klinken. In het ene gezin komen Samson en Gert nog vaak op het scherm, in het andere gezin kijkt men nostalgisch terug op dit programma.

Gert Verhulst stopt als Gertje maar omdat iedereen nog een allerlaatste keer van het duo zou kunnen genieten wordt er een afscheidsshow georganiseerd. Wij, de Gezinsbond, organiseren dan ook graag een uitstap naar deze show op 20 december 2020. Dit is de uitgestelde show van de eerder aangekondigde show van 5 april.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
30.00

Busreis en toegang inbegrepen. Inschrijven kon enkel online via de website. Ingeval er wegens de verplaatsing van deze activiteiten plaatsen moesten vrijkomen, worden de inschrijvingen opnieuw opengezet.

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Geen inschrijvingen meer mogelijk wegens volzet.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Ma Nov 02
Locatie

De Panne