Met de bus naar de Samson en Gert afscheidsshow

Volzet

We hebben 50 tickets voor de afscheidsshow van Samson en Gert op 20 december. Het betreft de namiddagshow van 15u in het theater te Puurs.

Locatie

Veurne 8630 Ieperse steenweg Carpoolparking

Wij zijn bij de brandweer, De samsonrock, Samen op de moto, Alles is op,… zijn stuk voor stuk titels die elk van ons bekend in de oren klinken. In het ene gezin komen Samson en Gert nog vaak op het scherm, in het andere gezin kijkt men nostalgisch terug op dit programma.

Gert Verhulst stopt als Gertje maar omdat iedereen nog een allerlaatste keer van het duo zou kunnen genieten wordt er een afscheidsshow georganiseerd. Wij, de Gezinsbond, organiseren dan ook graag een uitstap naar deze show op 20 december 2020. Dit is de uitgestelde show van de eerder aangekondigde show van 5 april.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
30.00

Busreis en toegang inbegrepen. Inschrijven kon enkel online via de website. Ingeval er wegens de verplaatsing van deze activiteiten plaatsen moesten vrijkomen, worden de inschrijvingen opnieuw opengezet.

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Geen inschrijvingen meer mogelijk wegens volzet.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Korting in Bellewaerde en Bellewaerde Aquapark

Gillen van plezier op de leukste attracties, exotische dieren bewonderen en genieten van een uitgestrekte groene omgeving, dat kan allemaal in Bellewaerde. Wie meer zin heeft in waterpret, glijdt van de ene water-attractie naar de andere in Bellewaerde Aquapark. Bestel je voordeeltickets via onze webshop.

Je stem wordt gehoord!

Gezinspolitiek

Meer activiteiten

Ma Okt 05
Locatie

Elsene

Ma Nov 02
Locatie

De Panne