AFGELAST - Met de bus naar de Samson en Gert afscheidsshow

Volzet

UITGESTELD NAAR 2021. Onze 50 tickets blijven uiteraard geldig

Locatie

Veurne 8630 Ieperse steenweg Carpoolparking

Wij zijn bij de brandweer, De samsonrock, Samen op de moto, Alles is op,… zijn stuk voor stuk titels die elk van ons bekend in de oren klinken. In het ene gezin komen Samson en Gert nog vaak op het scherm, in het andere gezin kijkt men nostalgisch terug op dit programma.

Gert Verhulst stopt als Gertje maar omdat iedereen nog een allerlaatste keer van het duo zou kunnen genieten wordt er een afscheidsshow georganiseerd. Wij, de Gezinsbond, organiseren dan ook graag een uitstap naar deze show op 20 december 2020. Dit is de uitgestelde show van de eerder aangekondigde show van 5 april.

Op 22/11/2000 ontvingen we volgend bericht van Studio 100:
Beste,

Als gevolg van de voorzorgsmaatregelen van de FOD Volksgezondheid voor het voorkomen van de verdere verspreiding van het Coronavirus, ziet Studio 100 zich verplicht de afscheidsshows van Samson & Gert, initieel voorzien in de Paasvakantie van 2020, en vervolgens verplaatst naar de Kerstvakantie van 2020, opnieuw verder uit te stellen naar een latere datum.

Meer dan ooit kijken we ernaar uit om deze show opnieuw te mogen spelen en ons publiek een onvergetelijke voorstelling én een heerlijke middag of avond te kunnen bezorgen.

We stellen dan ook alles in het werk om jullie zo snel mogelijk duidelijkheid te geven omtrent een nieuwe datum.

Gert Verhulst: “Ik denk dat er weinig mensen zijn die zolang afscheid nemen. Het lijkt wel alsof Samson altijd wat méér tijd nodig heeft. Toen hij naast me zat in de kerstvakantie van 1989 was dat eigenlijk maar voor twee weken maar 30 jaar later zat hij nog steeds naast mij. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in om, van zodra het weer kan, nog een allerlaatste keer samen met Samson voor jullie op het podium te staan en er een groot feest van te maken!”

We willen jullie alvast bedanken voor het geduld en het begrip. Zorg goed voor jezelf en de mensen rondom je!

Met vriendelijke groeten,

Studio 100

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
30.00

Busreis en toegang inbegrepen. Inschrijven kon enkel online via de website. Ingeval er wegens de verplaatsing van deze activiteiten plaatsen moesten vrijkomen, worden de inschrijvingen opnieuw opengezet.

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Geen inschrijvingen meer mogelijk wegens volzet.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

100 jaar Gezinsbond

100 jaar

Je stem wordt gehoord!

Gezinspolitiek

Meer activiteiten